Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2023 17:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’teki orman yangını söndürüldü

Karabük’ün Ovacık ilçesinde dün başlayan ve 7 saat süren çalışma sonrası kısmen kontrol altına alınan orman yangını tamamen söndürüldü.
Ovacık’a bağlı Abdullar köyü Saitler Mahallesi kırsalında dün saat 16.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kayalık ve sarp bölgede başlayan ve kısa sürede yayılmaya başlayan yangına ilk olarak 2 helikopter müdahale ederken, havanın kararması ile mücadele karadan devam etti. İş makinelerinin yol açarak arazözlerin ilerlediği yangın, 162 personelin de mücadelesi ile 7 saat sonra kısmen kontrol altına alınmıştı. Sabahın ilk saatlerinde yangın söndürme helikopterlerinin de soğutma çalışması yaptığı bölgede yangın tamamen söndürüldü.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili Orman Bölge Müdürlüğü ve jandarma ekipleri çalışma başlattı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin