Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’teki orman yangını 7 saat sonra denetim altına alındı

Karabük’ün Ovacık ilçesinde çıkan orman yangını 7 saat süren çalışma sonrası kısmen denetim altına alındı.

Yangın bölgesinde çalışmaları yerinde takip eden Karabük Valisi Mustafa Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada 16.30 sıralarında başlayan orman yangınının 7 saat sonra kısmen denetim altına alındığını söyledi.

Vali Yavuz, ’’Arkadaşlarımız yaklaşık 7 saattir 43 araçla yangına müdahale ettiler. Birinci 2 saatinde helikopterlerimiz ağır biçimde gayret ettiler, havanın kararmasıyla birlikte karadan yangına müdahale edildi. Yangın şu anda denetim altında diyebiliriz, yalnızca kayalık alanın olduğu bir kısım var, arkadaşlarımız orayı da denetim altına almaya çalışıyorlar’’ dedi.

Herhangi bir can kaybı yahut yaralının bulunmadığını da tabir eden Vali Yavuz, ’’Yerleşim yerellerine sirayet eden yangınımız yok. Yangında yaklaşık 13 hektarlık alanımız ziyan gördü. Örtü halinde başlayan yangın kısmen yer yer zirve yangınına dönüştü. Bundan sonraki kademelerde artık soğutma çalışmalarına devam ederek büsbütün söndürme noktasında arkadaşlarımız çalışmalara devam edecek’’ diye konuştu.

Yangının başından itibaren bölgedeki çalışmaları takip eden Vali Yavuz, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktar’a canlarını ortaya koyarak canla başla gayret eden orman personellerine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yalcin kosukavak sadece bir penaltiyla elendigimiz icin uzgunum 1jRLfUBL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”

Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin