Karabük’teki kazada hayatını kaybeden anne Uluışık’ta Diyarbakır'da çocuklarının yanına defnedildi - Karabük Haber Postası
ZAZAZA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 11:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki kazada hayatını kaybeden anne Uluışık’ta Diyarbakır’da çocuklarının yanına defnedildi

Karabük’te 3 Nisan’da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden hayatını kaybeden 5’inci kişide memleketi Diyarbakır’da defnedildi.

Karabük’ten Ankara istikametine seyreden Seyit Hamza Y. (28) idaresindeki 61 ACT 699 plakalı tır ile Aziz Uluışık’ın kullandığı 34 GRU 327 plakalı otomobil, 3 Nisan’da Karabük Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda çarpışmış, otomobildeki Esra, Berfin ve Kübra Uluışık kaza yerinde yaşamını yitirmişti. Aynı aileden hayatını kaybedenlerin cenazeleri, yakınları tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak 5 Nisan’da Diyarbakır’a getirildi. Merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından merkez Yenişehir ilçesindeki Mardinkapı Mezarlığı’nda yan yana toprağa verilmişti.

Ağır yaralanan Feride Uluışık (65) ise, tedavi gördüğü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak dün hayatını kaybetti. Anne Uluışık’ın (65) cenazesi, yakınları tarafından alınarak bugün eşi ve çocuklarının yanında defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
3nisanbakan3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Nisan, 2026 16:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Sanayinin Kalbinde Yoğun Mesai: Bakan Bayraktar Karabük’te

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 3 Nisan 1937’de temeli atılan ülkenin ilk ağır sanayi fabrikası KARDEMİR’in ve Karabük’ün kuruluşunun 89’uncu yıl dönümünde bir dizi programa katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye’nin sanayi tarihinin önemli simgelerinden biri olan Karabük’ü ziyaret etti. Ziyaret, 3 Nisan Demir Çelik Fabrikaları’nın ve Karabük’ün kuruluşunun 89. yıl dönümüne denk gelmesiyle ayrı bir anlam kazandı.

VALİLİK VE BELEDİYE ZİYARETLERİYLE BAŞLADI

Bakan Bayraktar’ın programı, Karabük Valiliğini ziyaret ile başladı. Vali Oktay Çağatay ve Protokol üyeleri tarafından Valilik girişinde karşılanan Bakan Bayraktar Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçerek Vali Oktay Çağatay’dan ilin güncel durumu ve projeler hakkında detaylı brifing aldı.

62737770 c71f 45e8 b3c7 a23c9aea5f7a

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Bayraktar, Karabük Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile makamda bir süre görüşen Bayraktar, kent yönetimi ve şehir projeleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

SİYASİ VE SANAYİ TEMASLARI DEVAM EDİYOR

Program kapsamında Bakan Bayraktar, AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nı da ziyaret ederek parti teşkilatıyla bir araya geldi. Burada ilin siyasi ve ekonomik gündemi konuşulurken, önümüzdeki döneme dair projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sanayi vurgusunun öne çıktığı programda, Bayraktar’ın bir sonraki durağı Türkiye’nin önde gelen demir çelik üreticilerinden Kardemir Genel Müdürlüğü olacak.

f9d109e0 3fe5 4ff2 9ea1 21b9587add59

 

Bizi sosyal medyadan takip edin