Karabük Postası tarafından
10 Ekim, 2023 13:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’teki kamp başarılı geçti

Yenice'de, “Doğada Arama Kurtarma” kampı düzenlendi. Türkiye'nin muhtemel afet ve acil durumlarda hazır olması ve eğitimlerin düzenli olarak yapılması amacıyla Göktepe Yaylası’ndaki kampa, Bolu, Bursa, Düzce ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri ile Karabük AFAD Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile UMKE ekipleri katıldı.

AA 20231007 32339685 32339684 KARABUKTE TURKIYE YUZYILINDA MEB AKUB DOGADA ARAMA KURTARMA KAMPI DUZENLENDI
Kampta, çevre illerde bir afet olması durumunda ekiplerin birbiriyle uyum sağlayabilmeleri için doğada arama kurtarma, araziyi tanıma ve ilk yardım eğitimleri ile çadır kurulumu, afet bilinçlendirme etkinlikleri ile çok sayıda tatbikat gerçekleştirildi. (GeredeMedyaTakip)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da şüpheli valiz paniği

Samsun’un Canik ilçesinde kaldırımda fark edilen kuşkulu valiz, polis takımlarınca güvenlik tedbirleri alınarak bomba imha uzmanları tarafından denetimli halde patlatıldı.
Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi’nde, Belediyeevleri otobüs durağı yanında kaldırımda bırakılmış bir valizi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen takımlar etrafta geniş güvenlik tedbiri alarak bölgeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Bomba imha takımlarının yaptığı denetimli patlamanın akabinde valiz incelendi. Yapılan denetimlerde valizin içinde giysiler bulunduğu tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin