Karabük'teki cinayet zanlısı sağlık kontrolünden geçirildi  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Ağustos, 2017 08:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki cinayet zanlısı sağlık kontrolünden geçirildi 

Karabük’te daha önce aralarında husumet olduğu şahsı av tüfeği ile vurarak öldüren zanlı, sağlık kontrolünden geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerin amansız kovalaması sonrası cinayet silahı ile birlikte Yenice ilçesinde kıskıvrak yakalanan Kazım E., elleri kelepçeli olarak getirildiği hastane önünde gazetecilere küfürler ederek saldırmaya çalıştı. Sağlık kontrolü sonrası ise gülerek çıkan zanlı olayı namus cinayeti olarak yorumladı.
Merkeze bağlı Soğuksu Mahallesi İhlas Caddesi TOKİ konutlarında meydana gelen olayda Kazım E. (35) isimli şahıs, daha önce aralarında husumet olan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Erdi Bozkurt’u (27) av tüfeği ile vurarak ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı.
Vücuduna 4 kurşunun isabet eden ve ağır yaralanan Bozkurt, 112 ekiplerince kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Başlıksız 2 kopya 12

 

KİLOMETRELERCE KOVALADILAR
Kazım E.’nin elinde av tüfeği ile soğukkanlı bir şekilde olay yerinden ’67’ plakalı bir otomobilin Yenice istikametine kaçtığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan özel bir ekip zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Plakası tespit edilen otomobilin peşine düşen ekipler şahsı Yenice ilçesine kadar kovaladı. Burada ilçeye bağlı Özal Mahallesinde ekiplerce sıkıştırılan zanlı cinayette kullandığı tüfeği yanına alarak yaya olarak kaçmaya başladı. Kırsal alanda dikenliklerin arasına saklanan şahsın etrafını çeviren zanlı, Asayiş ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına aldı. Diğer yandan ekiplerin otomobilde ve zanlının üzerinde yaptığı aramada ise bir miktar uyuşturucu madde de ele geçirdiği öğrenildi.

“NAMUS CİNAYETİ İŞLEDİM”
Yaklaşık 45 kilometre süren kovalamaca sonrası yakalanan cinayet zanlısı Kazım E., sağlık kontrolü için getirildiği hastane önünde kendini görüntülemeye çalışan gazetecilere ‘Terörist miyiz biz’, ‘Namus cinayeti işledik’ diye bağırarak gazetecilere tehdit ederek küfürler yağdırdı. Sağlık kontrolü sonrası gülerek dışarı çıkan zanlı, gazetecilerin cinayeti neden işlediği yönündeki sorusuna ise, “Namus cinayeti işledim. 15 günden beri bunlar eşimi, çoluğumu çocuğumu taciz ettikleri için en son kapımın önünde yattılar. Kendimi savunmak için ateş ettim. Namusum için cinayeti işledim” dedi.
Zanlı daha sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin