blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Temmuz, 2024 21:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı

blank Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 araçlı zincirleme trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Kaza, Bostanbükü Kavşağında meydana geldi. C.T. (71) idaresindeki 14 AAY 921 plakalı Wolksvagen marka otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken önce kavşağa giriş yapmaya çalışan M.S. (68) idaresindeki 18 BD 239 plakalı kamyonetle ardından U.E.(51) idaresindeki 78 S 0288 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobilde yolcu olarak bulunan S.Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla araçta sıkışan yaralılar çıkartılırken sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan C.T. ve S.Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin