blank
Berkay Doğan tarafından
25 Nisan, 2025 10:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Yurtlig Badminton Karadeniz Grup Müsabakaları  Sona Erdi

21-27 Nisan 2025 tarihleri arasında Karabük’te düzenlenen Yurtlig Badminton Karadeniz-1 ve 2 Grup Müsabakaları, Safranbolu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen müsabakalarda, Karadeniz Bölgesi’nden gelen genç sporcular hem kızlar hem de erkekler kategorisinde kıyasıya mücadele etti.

Erkekler kategorisinde Trabzon birinci, Tokat ikinci, Karabük üçüncü, Giresun ise dördüncü oldu.

Kızlar kategorisinde ise Karabük birinci, Samsun ikinci, Tokatüçüncü, Zonguldak dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren illerin sporcularına ödülleri Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 21:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da ayakkabılıkta zehirli engerek paniği

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyünde bir evin girişindeki ayakkabılıkta gizlenen zehirli engerek yılanı paniğe yol açtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Safranbolu İtfaiyesi ekipleri, dikkatli bir operasyonla yılanı yakalayarak doğal yaşam alanına bıraktı.
Olay, Sümbül Sokak'ta bulunan bir konutta meydana geldi. Evin giriş kapısında yer alan ayakkabılıkta yılanı fark eden ev sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, ayakkabılık arkasına saklanmış halde bulunan engerek yılanını özel ekipmanlarla kontrollü bir şekilde yakaladı.
İtfaiye erleri, Türkiye'nin en tehlikeli yılan türlerinden biri olan ve zehriyle ciddi sağlık problemlerine yol açabilen engerek yılanını doğaya salmadan önce su verdi. Ekipler, yılanı "Hadi güle güle, yolun açık olsun" sözleriyle uğurlayarak doğaya bıraktı.
Safranbolu İtafiyesi, yaz aylarında sıcak hava ve doğaya yakın yaşam alanlarının bu tür sürüngenlerin yerleşim yerlerine yaklaşmasına neden olabileceğini belirterek dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin