Karabük'te Yurtlig Badminton Karadeniz Grup Müsabakaları  Sona Erdi - Karabük Haber Postası
yurtlig
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Nisan, 2025 10:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Yurtlig Badminton Karadeniz Grup Müsabakaları  Sona Erdi

21-27 Nisan 2025 tarihleri arasında Karabük’te düzenlenen Yurtlig Badminton Karadeniz-1 ve 2 Grup Müsabakaları, Safranbolu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen müsabakalarda, Karadeniz Bölgesi’nden gelen genç sporcular hem kızlar hem de erkekler kategorisinde kıyasıya mücadele etti.

Erkekler kategorisinde Trabzon birinci, Tokat ikinci, Karabük üçüncü, Giresun ise dördüncü oldu.

Kızlar kategorisinde ise Karabük birinci, Samsun ikinci, Tokatüçüncü, Zonguldak dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren illerin sporcularına ödülleri Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin