Karabük'te Yurtlig Badminton Karadeniz Grup Müsabakaları  Sona Erdi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
yurtlig
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Nisan, 2025 10:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Yurtlig Badminton Karadeniz Grup Müsabakaları  Sona Erdi

21-27 Nisan 2025 tarihleri arasında Karabük’te düzenlenen Yurtlig Badminton Karadeniz-1 ve 2 Grup Müsabakaları, Safranbolu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen müsabakalarda, Karadeniz Bölgesi’nden gelen genç sporcular hem kızlar hem de erkekler kategorisinde kıyasıya mücadele etti.

Erkekler kategorisinde Trabzon birinci, Tokat ikinci, Karabük üçüncü, Giresun ise dördüncü oldu.

Kızlar kategorisinde ise Karabük birinci, Samsun ikinci, Tokatüçüncü, Zonguldak dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren illerin sporcularına ödülleri Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Michael Eneramo hayatını kaybetti

Türkiye’de Sivasspor, Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor formaları da giyen Michael Eneramo, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.
Eski futbolcu Michael Eneramo’dan acı haber geldi. 2010-2011 sezonunda Sivasspor formasıyla Türkiye kariyerine başlayan ve Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor’da da top koşturmuş olan Eneramo, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 40 yaşında hayatını kaybetti.
Nijeryalı eski futbolcu, söz konusu takımlarda çıktığı toplam 147 müsabakada 45 gole imza atmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin