Reklam
Reklam
yurtlig
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Nisan, 2025 10:33 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Yurtlig Badminton Karadeniz Grup Müsabakaları  Sona Erdi

21-27 Nisan 2025 tarihleri arasında Karabük’te düzenlenen Yurtlig Badminton Karadeniz-1 ve 2 Grup Müsabakaları, Safranbolu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen müsabakalarda, Karadeniz Bölgesi’nden gelen genç sporcular hem kızlar hem de erkekler kategorisinde kıyasıya mücadele etti.

Erkekler kategorisinde Trabzon birinci, Tokat ikinci, Karabük üçüncü, Giresun ise dördüncü oldu.

Kızlar kategorisinde ise Karabük birinci, Samsun ikinci, Tokatüçüncü, Zonguldak dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren illerin sporcularına ödülleri Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim ve Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan cetinkaya belediye personeliyle bayramlasti vJ5IA1ha
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Çetinkaya belediye personeliyle bayramlaştı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte belediye hizmet binasında düzenlenen programda belediye personeliyle bir araya geldi.

Tüm birimlerden çalışanların katıldığı programda Başkan Çetinkaya, personelle tek tek bayramlaşarak iyi dileklerini iletti. Ardından idari birimleri de ziyaret eden Çetinkaya, görev başındaki çalışanların bayramını tebrik etti.

Programda personele hitap eden Çetinkaya, belediye çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek Karabük için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çetinkaya konuşmasında, “Değerli arkadaşlarım, hepinizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. İki yıl gibi kısa bir sürede çok güzel işler yaptık. Bunun karşılığını vatandaşlarımızdan da alıyoruz. Bundan sonra da Karabük için cansiparane çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye çalışanlarının özverili şekilde görev yaptığını vurgulayan Çetinkaya, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz daim olsun. Aynı çatı altında hizmet ediyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz ancak işçimizin hakkını korumaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2026 yılı ve sonrasının Karabük için önemli olduğunu belirten Çetinkaya, tüm çalışanlara başarı dileyerek, “Güzel Karabük’ü hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Bayramlaşma programı, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin