Karabük’te Yeni Kurulan KARDAK Derneği'nden Medya Ziyareti - Karabük Haber Postası
66ec011fe9884 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Eylül, 2024 13:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Yeni Kurulan KARDAK Derneği’nden Medya Ziyareti

Karabük’te yeni kurulan Karabük Doğa Arama Kurtarma Derneği (KARDAK) yöneticileri, Karabük Birlik Medya’yı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mevlüt Gök, Başkan Yardımcısı Mehmet Zübeyir Göçük ve Kadın Birimi Temsilcisi Şahinaz Kıtay, Birlik Medya Yöneticisi İhsan Ersözlü ile bir araya gelerek derneğin amaçları ve gelecekteki faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan KARDAK Başkanı Mevlüt Gök, derneklerinin özellikle afet durumlarında devlet kurumlarına destek sağlamak amacıyla kurulduğunu belirtti. Bunun yanında eğitim, kurs ve seminerlerle halkı bilinçlendirme çalışmaları yapacaklarını vurgulayan Gök, “Bizler sivil toplum kuruluşu olarak toplumun hizmetinde olacağız. 22 Eylül Pazar günü ise ilk faaliyetimizi gerçekleştireceğiz. Saat 09.00’da Safranbolu Aşağı Tokatlı Mevkii’ndeki Tarihi Osmanlı Köprüsü’nden kanyona iple iniş eğitimi ve gösterisi düzenleyeceğiz. Tüm Karabük halkımızı bu etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

Karabük Birlik Medya Yöneticisi İhsan Ersözlü ise KARDAK yöneticilerine teşekkür ederek, “Gazetemiz olarak her türlü çalışma ve etkinliğinizde yanınızda olacağız. Yeni kurulan bu derneğin Karabük’e hayırlı ve faydalı hizmetler yapacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin