Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin katılımıyla Haftalık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Müdürlük Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının genel değerlendirmesi yapılırken, yeni döneme ilişkin hazırlıklar da ele alındı.
Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yöneticilerden sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almasıyla başladı. Ardından eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi yapılarak, yeni dönemde hayata geçirilecek çalışmalar planlandı.
2025-2026 eğitim-öğretim yılının başarıyla tamamlandığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, süreç boyunca özveriyle görev yapan okul yöneticilerine, öğretmenlere, eğitim çalışanlarına ve tüm eğitim paydaşlarına teşekkür etti.
Yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarının vakit kaybedilmeden başlatılması gerektiğini vurgulayan Akbaş, Milli Eğitim Bakanlığı ile Karabük Valiliği koordinasyonunda yürütülecek çalışmaların titizlikle takip edilmesini istedi.
Eğitim kurumlarında devam eden bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda tamamlanmasının önemine dikkat çeken Akbaş, büyük ve küçük ölçekli onarımların yanı sıra yapımı süren 12 eğitim kurumunun inşaat süreçlerinin de yakından izlenmesi talimatını verdi.
Toplantıda ayrıca yaz döneminde açılacak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının (DYK) planlama ve uygulama süreçleri de değerlendirildi. Kursların verimli şekilde yürütülebilmesi için gerekli hazırlıkların eksiksiz tamamlanması ve sürecin etkin biçimde takip edilmesi gerektiği belirtildi.
Haftalık Değerlendirme Toplantısı, yeni eğitim-öğretim yılına yönelik yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesi ve ilgili birimlere gerekli talimatların verilmesinin ardından sona erdi.
