Karabük'te Yatılı Yaz Kur'an Kursu Sona Erdi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 14:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Yatılı Yaz Kur’an Kursu Sona Erdi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Erkek ve Kız Yükseköğrenim yurtlarında 4 hafta boyunca kız ve erkek öğrencilere yönelik devam eden Yatılı Yaz Kur’an Kursu İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen kapanış programı ile sona erdi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Ercan Aksu; “Bir ay boyunca yaz tatili dönemlerini bilgi, inanç ahlak gibi temel esaslar ile birlikte sosyal, kültürel ve beceri kazanımlar geliştirerek değerlendiren Sevgili Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum, desteklerini ve emeklerini esirgemeyen Kıymetli ailelerimize ve görev alan tüm Hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Düzenlenen kapanış programına İl Müftü Yardımcısı Merve Yumlu, Şube Müdürü, Gençlik Koordinatörü, Manevi Rehberler, Kur’an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri, Müftülük Personeli, Veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerden oluşan koro ekibinden ilahi ve şiir dinletileri, slayt gösteriminin ardından belge ve hediye takdimi ile program sona erdi. (Haber Merkezi)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ar
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
30 Nisan, 2026 11:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da arıcılara saha desteği

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Kaya ve ilçe müdürlüğü arıcılık birimi teknik personelleri, ilçeye bağlı Karıt ve Konarı köylerinde faaliyet gösteren arıcıları ziyaret etti.

Yapılan saha ziyaretlerinde üreticilere; arı sağlığı, koloni yönetimi, mevsimsel bakım uygulamaları ve verim artırmaya yönelik teknik konularda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yetkililer, arı sağlığının korunması açısından açık alanlarda yapılacak zirai ilaçlamaların, arıların aktif olarak uçuş yapmadığı akşam saatlerinde gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üreticilerimizin yanında olmaya, sahada birebir destek sağlamaya ve arıcılığın geliştirilmesine yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin