Karabük'te vatandaşlar telefon dolandırıcılığına karşı uyarılıyor - Karabük Haber Postası
67a4b4ca7395e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2025 16:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te vatandaşlar telefon dolandırıcılığına karşı uyarılıyor

Telefon ve internet yoluyla dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi ve farkındalık oluşturmak için Karabük‘te polis ekipleri cadde sokak gezerek vatandaşları hem uyarıyor hem de broşür dağıtıyor.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.
Bu çerçevede ekipler cadde sokak gezerek vatandaşların “suç mağduru olmamaları için” bilgilendirme faaliyeti yapıyor.
Telefon ve internet yoluyla dolandırıcılık yöntemlerinin artması nedeniyle ekipler
vatandaşları, kendini polis, savcı veya kamu görevlisi gibi tanıtıp para isteyenlere itibar etmemeleri noktasında uyarıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin