Karabük’te vaka sayıda ölü sayısı da arttı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2020 08:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te vaka sayıda ölü sayısı da arttı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Karabük’te  hayatını kaybedenlerin sayısı 25’e yükseldi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüsten dolayı tedavi gören Ziya Kılıç(74) yaşamını yitirdi.

Ziya Kılıç’ın cenazesi koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi. Böylece kentte koronavirüsten ölenlerin sayısı 25’e yükselmiş oldu.

Öte yandan Karabük’te  yeni tip koronavirüs (Covid-19) vaka sayısı son 20 günde 600 artışla, 1200’ü geçtiği öğrenildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin