Karabük’te düzenlenen ve bir kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda, 180 ecstasy hap ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, il genelinde başlattıkları “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Temin ve Ticareti” soruşturması kapsamında operasyon yaptı. Yapılan operasyonda takibe alınan M.C.T. isimli şüpheli, merkez Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde durdurularak üst araması yapıldı. Yapılan aramalarda 175 turkuaz renkli “SHELL” ibareli, 5 turkuaz renkli “BATMAN” ibareli toplamda 180 adet ecstasy hap ele geçirildi.
Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


0
Karabük’te uyuşturucu operasyonu
0
0
Bolu’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bolu’da jandarma ekiplerince şüpheli bir araçta yapılan aramada 90 adet sentetik ecza ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent genelinde kaçakçılıkla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından 25 Nisan’da gerçekleştirilen çalışmalarda şüpheli bir şahsın aracı durdurularak arama yapıldı. Araçta yapılan aramalarda 90 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıs, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


