Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2017 14:14 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu

Karabük’te düzenlenen ve bir kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda, 180 ecstasy hap ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, il genelinde başlattıkları “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Temin ve Ticareti” soruşturması kapsamında operasyon yaptı. Yapılan operasyonda takibe alınan M.C.T. isimli şüpheli, merkez Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde durdurularak üst araması yapıldı. Yapılan aramalarda 175 turkuaz renkli “SHELL” ibareli, 5 turkuaz renkli “BATMAN” ibareli toplamda 180 adet ecstasy hap ele geçirildi.
Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin