Karabük'te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2023 22:44 tarihinde yayınlandı
0
1

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Karabük’te iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

 

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Temin ve Ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen saha çalışması sonucu kentte uyuşturucu satışı faaliyeti bulunduğu tespit edildi. M.İ. ve B.G. isimli şahıslara yönelik iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda daralı ağırlığı 1.83 gram gelen metamfetamin ile 4.09 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan iki zanlı hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurma ve Kullanma” suçundan adli işlem yapıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Selçuk

    Asıl babaları yakalasanızdan şu illete gençlerimiz alışmasa gerçi alkole deli gibi zam yapıyonuz milleT bulua içiyar Serhata selamlar

Yeni yorumlara kapalı.

kp idmanyurdu
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 17:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu’ndan Nefes Kesen Galibiyet: 3-2

Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. Maça etkili başlayan Karabük İdmanyurdu, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede baskı kurdu. Ancak Fatsa Belediyespor, oyundan kopmayarak skora denge getirdi ve ilk yarı karşılıklı gollerle tamamlandı.

İkinci yarıda tempo daha da yükselirken, Karabük İdmanyurdu Spor 87. dakikada golü buldu ve yeniden üstünlüğü ele aldı. Karabük İdmanyurdu Spor, Fatsa İlçe Stadyumu’ndan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla birlikte Karabüklü taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma boyunca ortaya konan mücadele ve tempo ise izleyenlerden tam not aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Selçuk

    Asıl babaları yakalasanızdan şu illete gençlerimiz alışmasa gerçi alkole deli gibi zam yapıyonuz milleT bulua içiyar Serhata selamlar

Yeni yorumlara kapalı.