Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2018 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu : 2 gözaltı 

Karabük’te polis ekiplerinin düzenlendiği operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 kişi ile birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde ‘Uyuşturucu Madde Temin ve Ticareti’ne yönelik yapılan operasyon kapsamında C.Y. ve E.O. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 48.55 gram esrar maddesi ile karıştırılmış hint keneviri bitkisi tohumu, 2 gram Skank uyuşturucu maddesi, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan pet şişe, 2 adet cam kavanoz ve 2 adet sigara sarma kağıdı ele geçirildiği belirtildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin