Karabük’te polis ekiplerinin düzenlendiği operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 kişi ile birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde ‘Uyuşturucu Madde Temin ve Ticareti’ne yönelik yapılan operasyon kapsamında C.Y. ve E.O. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 48.55 gram esrar maddesi ile karıştırılmış hint keneviri bitkisi tohumu, 2 gram Skank uyuşturucu maddesi, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan pet şişe, 2 adet cam kavanoz ve 2 adet sigara sarma kağıdı ele geçirildiği belirtildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


87
Karabük’te uyuşturucu operasyonu : 2 gözaltı
26
Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı
Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


