Karabük’te polis ekiplerinin düzenlendiği operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 kişi ile birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
Karabük Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde ‘Uyuşturucu Madde Temin ve Ticareti’ne yönelik yapılan operasyon kapsamında C.Y. ve E.O. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 48.55 gram esrar maddesi ile karıştırılmış hint keneviri bitkisi tohumu, 2 gram Skank uyuşturucu maddesi, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan pet şişe, 2 adet cam kavanoz ve 2 adet sigara sarma kağıdı ele geçirildiği belirtildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Karabük’te uyuşturucu operasyonu : 2 gözaltı
Fren yerine gaza bastı: İki ağacı devirip, duvara çarptıktan sonra durabildi
Bartın’ın Amasra ilçesinde sürücü fren yerine gaza basınca kaldırıma çıkan araç, iki ağacı devirdi. Otomobil duvara çarparak durabilirken, sürücü hafif şekilde yaralandı.
Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra’da O.K. idaresindeki 34 GRA 028 plakalı otomobil, Postane Kavşağı yakınlarında yoldan çıktı. Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı ileri sürülen otomobil, kaldırıma çıkarak iki ağacı devirdi. Elektrik direklerinin arasından geçen otomobil, apartman duvarına çarparak durabildi. Kazada sürücü O.K. hafif şekilde yaralanırken, kaza anında kaldırımda kimsenin bulunmaması ise faciayı önledi. Polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


