Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik timlerince kentte zehir tacirlerine göz açtırmıyor.
Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Temin ve Ticareti”nin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde yürütülen saha faaliyetleri neticesinde yapılan operasyon ile S.S. ve G. İ. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda, 2 bin 853 adet sentetik ilaç, 2.08 gram sentetik kannabinoid maddesi, 83 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen S.S. ve G.İ. ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ ve ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak’ suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. (İHA)


Karabük’te uyuşturucu operasyonu
Geceyi aydınlatan şimşekler görsel şölen sundu
Karabük’te gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan şimşekler, etkileyici görüntüler oluşturdu. Peş peşe çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirirken, ortaya görsel manzaralar çıktı.
Kent merkezinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun bulut örtüsü, gece saatlerinde yerini gök gürültülü hava olaylarına bıraktı. Bulutların arasından ardı ardına çakan şimşekler, gökyüzünü saniyeler boyunca aydınlattı. Zaman zaman gökyüzünü baştan sona kaplayan şimşekler, oluşturduğu güçlü ışıklarla gece karanlığını aydınlatırken, kent siluetiyle birleşen görüntüler görsel şölen sundu. Gökyüzünde oluşan zikzak şeklindeki ışıklar ve bulutlar arasındaki parlama anları dikkat çekti.
Kentin birçok noktasından net şekilde görülebilen doğa olayı vatandaşların da ilgisini çekti. Şimşeklerin oluşturduğu ışık gösterisini izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.
Yaklaşık bir saat boyunca aralıklarla devam eden şimşek gösterisinin ardından kentte kısa süreli yağış etkili oldu. Meteoroloji yetkilileri ise bölgede yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edebileceği uyarısında bulundu.


