Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi yakalandı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2024 14:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Karabük'te uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonlarda 5 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Yapılan istihbari ve saha faaliyetleri sonucu 4-6 Temmuz tarihleri arasında 4 ayrı operasyon düzenlendi. Ş.E., İ.A., M.C., O.E., ve E.G. isimli şüphelilerin yakalandığı operasyonlarda 11,70 gram metamfetamin, 26,85 gram bonzai, 22 adet uyuşturucu hap ve cam aparat ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kar sonrası kapanan 179 köy yolundan 122’si ulaşıma açıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te kar yağışı sonrası kapanan 179 köy yolunun 122’si yapılan çalışmalarla yine ulaşıma açıldı.
Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada, "21 Şubat 2025 Cuma günü vilayetimizde tesirli olan ağır kar yağışı sonrası 179 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştır. Vilayet Özel Yönetimimize bağlı gruplarımız, 26 iş makinesi ve 74 işçi ile aralıksız çalışarak 748 km uzunluğundaki 122 köy yolunu yine ulaşıma açmış bulunmaktadır" denildi.
57 kapalı köy yolu için çalışmaların gece boyunca devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, "Karabük Merkez Keltepe Kayak Merkezi yolunda da paklık ve tuzlama çalışmalarına devam edilmektedir. Vatandaşlarımızın kış kaidelerine karşı önlemli olmalarını, yapılan ikazları dikkate almalarını ve mecburî olmadıkça kapalı ve riskli yollara çıkmamalarını kıymetle rica ederiz. Fedekarca çalışan takımlarımıza, tüm Karabüklü hemşehrilerimiz ismine teşekkür ediyoruz" tabirlerine yer verildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.