Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
15 Nisan, 2025 11:06 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonları

Karabük’te İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütüldü.

İlk operasyon Karabük Merkez’de gerçekleştirildi. Bir şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan adli aramada 15 adet sentetik ecza hap ile 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

 Bir diğer operasyonda ise, yine Karabük Merkez’de iki şahsın üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 0,68 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde emdirilmiş peçete ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı (payp) bulundu.

Her iki operasyonda gözaltına alınan toplam 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Karabük İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız sürdürüleceği ve halkın huzur ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin