Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2025 23:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonları: 4 Gözaltı

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 kişi gözaltına alındı.

Karabük’te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, toplamda 4 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan ilk operasyonda, üç şahsın üzerinde, aracında ve ikametinde yapılan aramalar sonucunda 9 adet uyuşturucu madde emdirilmiş peçete, 2,35 gram sentetik bonzai, 20 adet sentetik ecza hapı, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 6 bin 450 TL değerinde nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Bir diğer operasyon ise, metamfetamin ve sentetik ecza haplarının ele geçirildiği başka bir noktada gerçekleştirildi. İl merkezinde yapılan ikinci operasyonda, bir kişinin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 2,4 gram metamfetamin maddesi, 7 adet 225 miligram sentetik ecza hapı, 1 adet 800 miligram sentetik ecza hapı ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yamac parasutuyle dere yatagina dusen vatandas 5 saatlik calismayla kurtarildi qsMnHudP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Yamaç paraşütüyle dere yatağına düşen vatandaş 5 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Çorum’da havada yamaç paraşütünün dolaşması sonucu dere yatağına çakılan sağlık personeli, jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinin yaklaşık 5 saat süren çalışmasının ardından bulunarak yaralı kurtarıldı.

Olay, Merkez ilçeye bağlı Çalyayla köyü Koparanceviz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kösedağ mevkiinden yamaç paraşütüyle havalanan 33 yaşındaki sağlık personeli Radi Aktaş, havada paraşütünün dolaşması sonucu irtifa kaybederek dere yatağına düştü. Kazanın ardından yaralanan paraşütçü, cep telefonuyla kendi konum bilgisini paylaşarak yetkililerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Paylaşılan konuma doğru harekete geçen ekipler, olumsuz arazi şartları nedeniyle yaklaşık 5 saat süren çalışmanın neticsinde yaralıya ulaştı. Soğuktan korunmak ve donmamak için bazı kıyafetlerini çıkardığı belirlenen Aktaş’a olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Araçların ulaşamadığı sarp ve zorlu dere yatağından sedyeyle çıkarılan Aktaş, kurtarma ekipleri tarafından yaklaşık 1 kilometre taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen sağlık personeli Aktaş, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar olduğu belirtilen Aktaş tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin