Ramazan Öztürk tarafından
26 Eylül, 2024 14:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Karabük’te Uyuşturucu Kullanımı Artıyor mu?

Karabük Merkez ve İlçeler’de, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı Ekipleri’nin koordineli bir şekilde yürüttüğü operasyonlarla, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı kararlı bir mücadele sergilenirken,  yapılan operasyonlarda birçok uyuşturucu madde ele geçirilmesi uyuşturucu kullanımındaki artışı gözler önüne seriyor. Son aylarda Karabük’te uyuşturucu kullanımında ciddi bir artış gözleniyor. İl genelinde, özellikle şehir merkezi ve ilçelerde güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlar bu durumu doğrular nitelikte. Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürürken, Karabük’te düzenlenen operasyonlarda, önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyonlarda esrar, sentetik uyuşturucular ve haplar gibi tehlikeli maddelere el konuldu. Operasyonlar sonucu yakalanan ve adli mercilere sevk edilen şüphelilerden birçoğu, maalesef tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Bu durum, toplumda endişelere yol açarken, vatandaşlar daha sert yaptırımların uygulanması gerektiğini savunuyor. Özellikle gençlerin bu maddelere erişiminin engellenmesi adına daha kararlı ve kapsamlı adımlar atılması bekleniyor. VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE ÇAĞRI Karabük halkı, artan uyuşturucu kullanımı ve ticaretine karşı duyduğu endişeyi sık sık dile getiriyor. Özellikle okulların ve gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde denetimlerin artırılması gerektiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden daha fazla önlem alınmasını talep ediyor. Uyuşturucu kullanımının önüne geçebilmek için sadece kolluk kuvvetlerinin değil, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarının, ailelerin ve okulların da sürece aktif olarak dahil edilmesi gerektiği vurgulanırken, Yetkililer ise yaptıkları açıklamada,  bu tehlikeli eğilimin önüne geçmek için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Yorumlar

  1. Zafer

    Uyuşturucu kullanan ve satanların parmaklarını kırıp öyle salsınlar bak bidsha satabiliyomu dsha önceki yıllarda olduğu gibi balyoz ekibi kurup yakalan şerefsizlerin elini kolunu kırıp kuytu köşe bi yere atıverecekler mum olurlar mum

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da 4 bin 816 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 4 bin 816 adet sentetik ecza ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları, İlkadım ilçesinde K.Ö. (25) isimli şahsın ikametine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada ebeveyn banyosunda bir kutu içine gizlenmiş halde 4 bin 816 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 44 adet tabanca fişeği ele geçirilirken, K.Ö. gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.