Zafer
•Uyuşturucu kullanan ve satanların parmaklarını kırıp öyle salsınlar bak bidsha satabiliyomu dsha önceki yıllarda olduğu gibi balyoz ekibi kurup yakalan şerefsizlerin elini kolunu kırıp kuytu köşe bi yere atıverecekler mum olurlar mum


Karabük Merkez ve İlçeler’de, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı Ekipleri’nin koordineli bir şekilde yürüttüğü operasyonlarla, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı kararlı bir mücadele sergilenirken, yapılan operasyonlarda birçok uyuşturucu madde ele geçirilmesi uyuşturucu kullanımındaki artışı gözler önüne seriyor.
Son aylarda Karabük’te uyuşturucu kullanımında ciddi bir artış gözleniyor. İl genelinde, özellikle şehir merkezi ve ilçelerde güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlar bu durumu doğrular nitelikte. Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürürken, Karabük’te düzenlenen operasyonlarda, önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyonlarda esrar, sentetik uyuşturucular ve haplar gibi tehlikeli maddelere el konuldu. Operasyonlar sonucu yakalanan ve adli mercilere sevk edilen şüphelilerden birçoğu, maalesef tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Bu durum, toplumda endişelere yol açarken, vatandaşlar daha sert yaptırımların uygulanması gerektiğini savunuyor. Özellikle gençlerin bu maddelere erişiminin engellenmesi adına daha kararlı ve kapsamlı adımlar atılması bekleniyor.
VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE ÇAĞRI
Karabük halkı, artan uyuşturucu kullanımı ve ticaretine karşı duyduğu endişeyi sık sık dile getiriyor. Özellikle okulların ve gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde denetimlerin artırılması gerektiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden daha fazla önlem alınmasını talep ediyor.
Uyuşturucu kullanımının önüne geçebilmek için sadece kolluk kuvvetlerinin değil, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarının, ailelerin ve okulların da sürece aktif olarak dahil edilmesi gerektiği vurgulanırken, Yetkililer ise yaptıkları açıklamada, bu tehlikeli eğilimin önüne geçmek için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.
Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.
Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.
Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
Zafer
•Uyuşturucu kullanan ve satanların parmaklarını kırıp öyle salsınlar bak bidsha satabiliyomu dsha önceki yıllarda olduğu gibi balyoz ekibi kurup yakalan şerefsizlerin elini kolunu kırıp kuytu köşe bi yere atıverecekler mum olurlar mum