Karabük’te ücretsiz sinema günleri başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
karabukte ucretsiz sinema gunleri basladi sQ1O4k4K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Aralık, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ücretsiz sinema günleri başladı

Karabük’te fiyatsız sinema günleri aktifliği çerçevesinde öğrenciler İran üretimi “Cennetin Çocukları” sinemasını izledi.

Karabük Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle fiyatsız sinema günleri aktifliği düzenlenmeye başladı. Öğlebeli Mahallesi’nde bulunan Karabük Gençlik Merkezi’nde düzenlenen aktiflik çerçevesinde öğrenciler İran üretimi “Cennetin Çocukları” sinemasını izledi.

Programa, Karabük Belediye Lider Yardımcısı Kamil Temel ve Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Coşkun Güven katıldı. Sinema öncesinde, Lider Yardımcısı Temel tarafından öğrencilere çeşitli armağanlar dağıtıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, aktifliğe katılmak isteyenlerin Toplumsal Hayat Merkezi ve Hemşehri Bağlantı Merkezi’ne kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin