Reklam
Reklam
67176ab9ccf3b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Ekim, 2024 12:05 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

22 – 23 Ekim Tarihleri arasında Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi’nde başlayan  Mamografi çekimlerinin ardından 24 Ekim Tarihi’nde ise  Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde Saat 13:30’da diyabet ve sağlıklı beslenme, kanser taraması, gebe sınıfı ve kronik hastalıklar (hipertansiyon ve diyabet) hakkında bilgilendirme eğitimleri verilecek. 25 Ekim Tarihi’nde ise Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitimlerin ardından mamografi çekimleri yapılacak. Tansiyon ve şeker ölçümleri de tarama aracıyla gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin