Reklam
Reklam

Karabük’te Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

67176ab9ccf3b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Ekim, 2024 12:05 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

22 – 23 Ekim Tarihleri arasında Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi’nde başlayan  Mamografi çekimlerinin ardından 24 Ekim Tarihi’nde ise  Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde Saat 13:30’da diyabet ve sağlıklı beslenme, kanser taraması, gebe sınıfı ve kronik hastalıklar (hipertansiyon ve diyabet) hakkında bilgilendirme eğitimleri verilecek. 25 Ekim Tarihi’nde ise Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitimlerin ardından mamografi çekimleri yapılacak. Tansiyon ve şeker ölçümleri de tarama aracıyla gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin