Reklam
Reklam
67176ab9ccf3b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Ekim, 2024 12:05 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

22 – 23 Ekim Tarihleri arasında Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi’nde başlayan  Mamografi çekimlerinin ardından 24 Ekim Tarihi’nde ise  Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde Saat 13:30’da diyabet ve sağlıklı beslenme, kanser taraması, gebe sınıfı ve kronik hastalıklar (hipertansiyon ve diyabet) hakkında bilgilendirme eğitimleri verilecek. 25 Ekim Tarihi’nde ise Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitimlerin ardından mamografi çekimleri yapılacak. Tansiyon ve şeker ölçümleri de tarama aracıyla gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta bin 627 personel bayram icin sahada XRLuWXtf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta bin 627 personel bayram için sahada

Zonguldak’ta Kurban Bayramı’nın son gününde de emniyet ve jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapmayı sürdürüyor. Kent genelinde bin 627 personel ve 209 ekip ile denetimlerin aralıksız devam ettiği bildirildi.

Bayram tatilinin dönüş yolculuğuna çıkan sürücülere yönelik uygulamalarını sürdüren ekipler, özellikle hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri kullanılması, takip mesafesinin korunması ve yorgun şekilde araç kullanılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Zonguldak genelinde görev yapan ekiplerin trafik denetimlerinin yanı sıra asayiş uygulamalarını da sürdürdüğü öğrenildi.

Yetkililer, vatandaşların güvenli şekilde sevdiklerine ulaşabilmeleri için denetimlerin bayram süresince aralıksız devam ettiğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin