Karabük'te Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
67176ab9ccf3b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Ekim, 2024 12:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

22 – 23 Ekim Tarihleri arasında Fevzi Çakmak Sosyal Yaşam Merkezi’nde başlayan  Mamografi çekimlerinin ardından 24 Ekim Tarihi’nde ise  Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde Saat 13:30’da diyabet ve sağlıklı beslenme, kanser taraması, gebe sınıfı ve kronik hastalıklar (hipertansiyon ve diyabet) hakkında bilgilendirme eğitimleri verilecek. 25 Ekim Tarihi’nde ise Kayabaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitimlerin ardından mamografi çekimleri yapılacak. Tansiyon ve şeker ölçümleri de tarama aracıyla gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda trafik kazalari 1 olu 6 yarali bRcqN6Yy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Giresun’da trafik kazaları: 1 ölü, 6 yaralı

Giresun’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Espiye ilçesi Bayrambey köyü Ericek grup yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Süleyman Akçay (52) yönetimindeki 61 HE 172 plakalı çekici, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

İkinci kaza ise, merkeze bağlı Duroğlu beldesi kavşağında meydana geldi. Salih Ç. idaresindeki 28 DR 618 plakalı otomobil, kavşaktan kontrolsüz dönüş yaptığı sırada Tacettin Gökdemir yönetimindeki 28 M 7099 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada sürücüler Salih Ç. ve Tacettin Gökdemir ile minibüste yolcu olarak bulunan Fatma Yeşil, Ayşenur Kadan, Hanife Kadan ve Mustafa Bukukoğlu yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin