Karabük’te U17 Türkiye Futbol Şampiyonası sona erdi
Karabük’te dört gün süren U17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sona erdi.
Şampiyonanın final müsabakasında Ankara temsilcisi Sincan Belediyesi Ankaraspor rakibi Bolu Kıbrıscıkspor'u 4-0 mağlup ederek 2. kademede mücadele etmeye hak kazandı. Karabük Onur Futbol Sahası’nın ev sahipliğini yaptığı U17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında altı farklı şehirden 6 takım yer aldı.
Birinci kademeyi şampiyon bitiren Sincan Belediyesi Ankaraspor ikinci kademe etabında 24 takım mücadele edecek.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet, mağfiret ve ilahi affın tecelli ettiği mübarek Berat Kandili’ne ulaşmanın manevi huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu anlamlı gece; bireysel sorumluluklarımızı gözden geçirdiğimiz, vicdanlarımızla baş başa kaldığımız ve daha güçlü bir toplumsal bilinç inşa etmemize vesile olan kıymetli bir zaman dilimidir.
Berat Kandili; adalet, merhamet ve sorumluluk duygularını pekiştirirken, toplumsal dayanışmanın ve ortak değerler etrafında kenetlenmenin önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu mübarek gecenin, milletçe birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini; huzur, güven ve kardeşlik ikliminin kalıcı hale gelmesine katkı sunmasını temenni ediyorum.
Karabük’ün her alanda gelişimi ve hemşehrilerimizin huzuru için yürüttüğümüz çalışmalarda; bu tür müstesna gecelerin taşıdığı manevi iklimi rehber edinmeye devam ediyoruz. Ortak hedefler doğrultusunda daha güçlü bir şehir ve daha sağlam bir toplumsal yapı inşa etme kararlılığımız sürecektir.
Bu vesileyle; başta kıymetli Karabüklü hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin sağlık, esenlik ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”