Reklam
Reklam
333
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
14 Nisan, 2025 17:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Turizm Haftası Kutlamaları Başlıyor

Karabük’te 49. Turizm Haftası, 15-22 Nisan 2025 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Program, yerel kültürü ve turizmi ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Açılış Töreni 16 Nisan’da saat 14:00’te Tarihi Çarşı (Cinici Han Arkası) adresinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından halk oyunları gösterisi, yöresel ikramlar ve müzik dinletisi düzenlenecek.

Aynı gün saat 14:30’da, Cingıllıoğlu Sanat Galerisi’nde sanatçı Rıza Korkmaz’ın “Zamanhane” adlı yağlı boya resim sergisinin açılışı yapılacak.

17 Nisan tarihinde, saat 14:00’te Karabük Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde “Turizm İşletmelerinde Müşteri İlişkileri” konulu bir panel düzenlenecek. Panelin ardından saat 19:30’da Ulucami-Tarihi Çarşı’da gece yürüyüşü ve yöresel ikramlar sunulacak.

18-19 Nisan tarihlerinde ise Hıdırlık-Tarihi Çarşı’da 11:00-17:00 saatleri arasında müzik dinletileri ve sergi etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, tüm vatandaşları bu etkinliklere katılmaya davet etti. Turizm Haftası, bölgenin turizm potansiyelini tanıtmak ve yerel kültürü yaşatmak amacıyla önemli bir fırsat sunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
milletvekili sahin en buyuk gucumuz kardesligimiz ve meseleleri suhuletle cozebilme irademizdir bTrrrX4L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.

Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.

Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin