blank
Karabük Postası tarafından
22 Haziran, 2024 13:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Karabük’te Trafik Kazası: Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı, 1 Yaralı

Karabük-Safranbolu karayolu Sanayi kavşağı mevkisinde bir trafik kazası meydana geldi. Yoldan çıkan bir otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Yaralının sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Polis ekipleri ise kazanın sebebini araştırmak için inceleme başlattı. Kaza nedeniyle karayolunda kısa süreliğine trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Hasar gören araç ve aydınlatma direği yetkililer tarafından kaldırıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Arslan’dan yangına ilişkin açıklama

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ulus ilçesinde çıkan yangının arılıktan çıktığını değerlendirdiklerini ve söndürme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Bartın’ın Ulus ilçesi Aşağıçerçi köyünde çıkan yangında saha çalışmaları için bölgede olan Vali Nurtaç Arslan, yangına ait açıklamalarda bulundu. Vali Arslan, "Arılıkta çıktığını değerlendirdiğimiz yangın ormana sıçradı. Şu an 28 iş makinesi araç ve 2 helikopter ile 150 işçimiz ile yangına müdahale ediyoruz. Söndürme çalışmalarımız devam ediyor. İmkanlarımızı her geçen dakika artırarak inşallah yangını söndüreceğiz. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin