Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2015 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Trafik Kazası: 5 Yaralı

Karabük-Safranbolu karayolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük’ten Safranbolu istikametine seyir halinde olan 78 AC 025 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa K., iddiaya göre yan şeritte radar uygulaması yapan polis aracını fark etmesi üzerine ani fren yaparak önce önünde seyreden Anadolu Ajansı (AA) Karabük Muhabiri Ahmet Özler idaresindeki 34 JK 4999 plakalı otomobile yandan çarptı, daha sonra yoldan çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Hızını alamayan otomobil daha sonra karşı şeritte seyir halinde olan Selami İnce yönetimindeki 14 KL 617 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra Mehmet Erkartal idaresindeki otomobile de çarptı. Kazada Selami İnce, Sıdıka Erkartal, Kerime Erkartal, Mustafa K. ve Ümit Güzel yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları ile KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan, kaza anında olay yerinden geçmekte olan Kardemir Karabükspor’un futbolcuları Kumbela, Yiğit ve Erkan Kaş da dehşet dolu gözlerle yerde yatan yaralılara vatandaşların yaptığı müdahaleyi izlerken, kazada akrabalarının yaralandığını öğrenen bir kişi ise sürücü sandığı bir şahsa saldırdı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin