Reklam
Reklam

Karabük’te trafik kazası: 4 yaralı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, PTT Kavşağında meydana geldi. Ayhan B. (34) idaresindeki 78 AAV 992 plakalı otomobil, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi istikametinden Ceviz Kent TOKİ istikametine seyir halindeyken Yılmaz S. (41) idaresindeki 78 AAT 328 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada 78 AAV 992 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Nurcan B. (39), Muhammed Ali B. (10), Zeynep Betül B. (8) ve Enes Eymen B. (5) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi

yanlis okula giden adayi jandarma sinava yetistirdi 1a7g7zs9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin