Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza 5000 Evler 115. Cadde üzerinde meydana geldi. Bulak köyü istikametinden GSB Spor Kompleksi yönüne dönüş yapan N.Ş. idaresindeki 78 AZ 121 plaka otomobil, 115. Cadde’de E.D. idaresindeki 78 BY 424 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü N.Ş. ve yanında bulunan H.Ş. yaralandı. Yaralılar ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. (İHA)


Karabük’te trafik kazası: 2 yaralı
Karabük’te yenisi açılmadan eskisi kapandı, vatandaş mağdur oldu
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde hizmet veren kafenin, yerine yenisinin yapılacağı gerekçesiyle yıkılması vatandaşlar ve hastalar arasında mağduriyete neden oldu. Eski kafenin kapatılmasının ardından yeni işletmenin henüz hizmete başlamaması, özellikle hastanede uzun süre vakit geçirmek zorunda kalan vatandaşların tepkisini çekti.
Hastane çevresinde temel ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulan vatandaşlar, kafenin yıkılmasıyla birlikte yiyecek, içecek ve diğer ihtiyaçlarını hastane dışındaki işletmelerden temin etmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Özellikle yaşlılar, hasta yakınları ve refakatçiler için durumun zorluk oluşturduğunu belirten vatandaşlar, yeni kantin veya kafenin bir an önce hizmete açılmasını talep etti.
Hastaneye gelen vatandaşlar, mevcut durumda çay, kahve ve atıştırmalık gibi ihtiyaçlar için hastane dışına çıkmak zorunda kaldıklarını, bunun da hem zaman kaybına hem de ek mağduriyete yol açtığını dile getirdi.
Vatandaşlar, hastane gibi yoğun kullanılan bir kamu kurumunda böyle bir hizmetin kesintisiz devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, yeni kafe veya kantinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını beklediklerini söyledi.


