Reklam
Reklam

Karabük’te Trafik Kazalarında 3 Kişi Yaralandı

67851cd8642ed
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ocak, 2025 17:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Karabük-Zonguldak kara yolu Bolkuş mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Akif Akkaya (65) yönetimindeki 16 AC 1732 plakalı Fiat marka otomobil, sağanak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki toprak sete çarptı. Kazada Sürücü ile birlikte Mürvet Akkaya ve Hamdi G., yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan aynı mevkide 41 F 4411 plakalı otomobille çarpışan 67 ZJ 661 plakalı minibüs kontrolden çıkarak devrildi. Şans eseri kazada yaralanan olmazken iki araçta da maddi hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin