Reklam
Reklam
67851cd8642ed
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ocak, 2025 17:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Trafik Kazalarında 3 Kişi Yaralandı

Karabük’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Karabük-Zonguldak kara yolu Bolkuş mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Akif Akkaya (65) yönetimindeki 16 AC 1732 plakalı Fiat marka otomobil, sağanak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki toprak sete çarptı. Kazada Sürücü ile birlikte Mürvet Akkaya ve Hamdi G., yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan aynı mevkide 41 F 4411 plakalı otomobille çarpışan 67 ZJ 661 plakalı minibüs kontrolden çıkarak devrildi. Şans eseri kazada yaralanan olmazken iki araçta da maddi hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin