Karabük'te Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 78 Bin 572 Oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
6717ab282603d
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Ekim, 2024 16:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 78 Bin 572 Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Karabük’te Eylül ayı itibariyle motorlu kara taşıt sayısı 45 bin 34’ü otomobil olmak üzere 78 bin 572 oldu.

TÜİK, 2024 yılı Eylül ayı Motorlu Kara Taşıtları istatistiklerini açıkladı. Eylül ayında Türkiye’de 212 bin 451 adet taşıtın trafiğe kaydı yapılmasının ardından motorlu kara taşıtları 30 milyon 678 bin 293 olarak gerçekleşti.
Karabük’te ise trafiğe kayıtlı araçların sayısı 45 bin 34’ü otomobil, 10 bin 318’i kamyonet, 3 bin 292’si kamyon, 10 bin 787’si motosiklet, bin 604’ü minibüs, 577’si otobüs, 6 bin 630’u traktör ve 330’u da özel gayeli araçlar olmak üzere toplamda 78 bin 572 oldu.
Bartın’da 33 bin 240’ı otomobil olmak üzere üzere motorlu kara taşıtları sayısı 63 bin 471 oldu.
Zonguldak’ta da 107 bin 571’i otomobil olmak üzere motorlu kara taşıtları sayısı 189 bin 391 oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ascilar diyari mengende 6nci ulusal ascilik kampi basladi MwYDAGvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Aşçılar diyarı Mengen’de 6’ncı Ulusal Aşçılık Kampı başladı

Bolu’nun Mengen ilçesinde 83 üniversiteden akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen 6. Ulusal Aşçılık Kampı başladı. Öğrenciler, kamp boyunca sokak lezzetlerinden Osmanlı ve dünya mutfağına kadar geniş bir yelpazede uygulamalı eğitim alacak.

Türkiye’nin gastronomi alanındaki en önemli merkezlerinden biri olan Mengen’de bu yıl 6’ncısı düzenlenen Ulusal Aşçılık Kampı’nın açılışı gerçekleştirildi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Kampüsü’nde düzenlenen törene Mengen Kaymakamı Sercan Yıldız, protokol üyeleri, öğretim üyeleri, usta şefler ve öğrenciler katıldı. Türkiye genelindeki 83 üniversitenin ’Aşçılık’ ile ’Gastronomi ve Mutfak Sanatları’ bölümlerinden 83 akademisyen ve 83 öğrencinin katıldığı kamp, 1 Mayıs’a kadar devam edecek. Etkinlik süresince katılımcılara usta şefler tarafından sokak lezzetlerinden Osmanlı mutfağına ve dünya mutfaklarının özel tariflerine kadar geniş bir yelpazede uygulamalı eğitimler verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin