Reklam
Reklam

Karabük’te trafiğe kayıtlı araç sayısı 77 bin 507 oldu

66c61c022de37
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2024 19:56 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Karabük’te Temmuz ayı itibariyle 576 taşıtın trafiğe kaydı yapılması sonra kent genelinde motorlu taşı sayısı 77 bin 507 oldu.

TÜİK, 2024 yılı Temmuz ayı Motorlu Kara Taşıtları istatistiklerini açıkladı. Temmuz ayında Türkiye’de 276 bin 615 adet taşıtın trafiğe kaydı yapılmasının ardından motorlu kara taşıtları 30 milyon 261 bin 176 olarak gerçekleşti.

Karabük’te ise trafiğe kayıtlı araçların sayısı 44 bin 703’ü otomobil, 10 bin 236’sı kamyonet, 3 bin 274’ü kamyon, 10 bin 207’si motosiklet, bin 603’ü minibüs, 573’ü otobüs, 6 bin 584’ü traktör ve 327’si de özel gayeli araçlar olmak üzere toplamda 77 bin 507 oldu.

Bartın’da Temmuz ayında 529 taşıtın trafiğe kaydı yapılırken, motorlu araç sayısı 62 bin 652 oldu.

Zonguldak’ta da bin 841 taşıtın trafiğe kaydı yapılırken motorlu kara taşıtları sayısı 186 bin 535 oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

corumda kamyon ile traktor carpisti 1 olu 2 yarali GsvwTmPy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kamyonun traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Boğazkale karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. idaresindeki 06 BVL 368 plakalı kamyon, aynı yönde ilerleyen E.Y. yönetimindeki 19 EE 552 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan traktör, yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada traktör sürücüsü E.Y. ile traktörde bulunan H.Y. ve F.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

2 yaralı da ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki tedavilerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. H.Y.’nin cenazesi ise savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin