Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Eylül, 2020 07:21 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te terfi eden hakem ve gözlemciler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2020-2021 sezonunda profesyonel liglerde ve bölgesel liglerde görev yapacak hakem ve gözlemciler açıklandı.
Yeni sezonda profesyonel liglerde ve bölgesel liglerde görev yapacak hakem ve gözlemciler içerisinde Karabük’ten 9 hakem ve 2 gözlemci yer aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanan hakem ve gözlemciler klasmanlarına göre yeni sezonda liglerde görev alacak. Karabük’ü temsil edecek hakemler: Mustafa Hakan Belder , Taner Tuncer ve Burak Demirkıran ; Klasman hakemi , Muhammet Oğuzhan Öztaş ; Klasman Yardımcı Hakemi , Sedef Altuntepe ; Kadın Bölgesel Hakemi , Emrecan Durgut ; Bölgesel Hakem , Burak Şensoy , Mehmet Özefe ve Mertcan Diner ; Bölgesel Yardımcı Hakem oldu. Gözlemciler de ise Numan Bahadır Kayışoğlu ; Klasman Gözlemcisi , Doğan Nalbantoğlu ; Bölgesel Gözlemci olarak görev yapacak.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Karabük Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tuncer, liglerde görev yapacak olan hakem ve gözlemcilerine başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunurken, “Klasman hakemliğine terfi eden Burak Demirkıran , Bölgesel Hakemliğe terfi eden Emrecan Durgut ve Bölgesel Yardımcı Hakemliğe terfi eden Mertcan Diner tebrik ediyoruz. Aynı zamanda 9 hakem ve 2 gözlemci ile ilimizi temsil etmenin büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum. Başarının da birlik ve beraberlik duygusu ile beraber çalışmanın bir sonucu olduğu kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.
Karabük İl Hakem Kurulu Başkanı Doğan Nalbantoğlu ise Karabük’te ki hakemlerin başarısı ile gurur gurur duyduğunu belirterek, “İlimizi üç klasman hakemi ile temsil etmek gurur verici bir olay. Bir bölgesel hakem ve bir bölgesel yardımcı hakemin de yükselmesinin Karabük hakemliği adına büyük bir başarıdır. Göreve geldiğimiz günden itibaren birlik ve beraberliğin camiamızı iyi yerlere taşıyacağını hep söyledik. Bu durumun da mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.
Bir üst klasmana terfi eden hakemlerimizin pandemi süreci öncesi ve sonrasında planlı , disiplinli ve başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Nalbantoğlu, “Çalışma arkadaşlarımızın başarısında emeği geçen İl hakem Kurulu üyelerine ,Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Şube Başkanı Taner Tuncer başta olmak üzere Dernek Yönetimine, tüm hakem ve gözlemcilerimize, tesis konusunda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Coşkun Güven ‘e , Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı İhsan Çevik ‘e ve taban birliklerine ayrıca teşekkür ediyorum. Karabük hakemliğini daha iyi yerlere getirebilmek için camia olarak daha fazla kenetlenip birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Yeni sezonda klasmanlarda görev alacak tüm hakem ve gözlemci arkadaşlarımıza başarılar dileriz ‘’ şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte kursiyerlerin eserleri begeniye sunuldu yvFMdcJ7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’te kursiyerlerin eserleri beğeniye sunuldu

Karabük’te “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında düzenlenen programda, Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünlerinden oluşan sergi açıldı.

Sergide tel kırma, dikiş-nakış, seramik, örgü, resim, ebru, kağıt rölyef ve filografi gibi geleneksel el sanatları başta olmak üzere çok sayıda el işi ürün yer aldı.

Halk Eğitimi Merkezi’ndeki serginin açılışına, Vali Oktay Çağatay, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek, kurum müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş hayat boyu öğrenmenin önemine dikkat çekerek, “Örgün ve yaygın eğitim kurumlarımızda öğrencilerimiz ve kursiyerlerimiz akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda önemli başarılara imza atmaktadır. Hayat payı öğrenme yalnızca bir kurs faaliyeti değil, bireyin kendini geliştirmesi, üretmesi ve topluma katkı sunmasıdır” dedi.

Programda konuşan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya kurslar ve kursiyerlerle ilgili olarak, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tahsis edilen kıymetli eğitmenlerimizle birlikte Karabük Kültür ve Eğitim MERKEZİ (KAMER) bünyesinde tam 6 binden fazla kursiyerimize giyim, el sanatları, sağlıklı yaşam egzersizleri, spor, rölyef, resim, el nakışı, makine nakışı, ebru, 4-6 yaş dini değerler eğitimi, Eflani çember bezi dokuma gibi birçok branşta eğitim sunduk” ifadelerini kullandı.

Karabük Valisi Oktay Çağatay ise Milli Eğitim denince akla ilk olarak okulların geldiğini ama onunla sınırlı olmadığını ifade ederek, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonunda sosyal kurumların iş birliği ile yediden yetmişe birçok çoluğumuza, çocuğumuza, hanımefendiye, beyefendiye biz kurslarla kaliteli zaman geçirdik. Sağlıklı yaşamak, değerlerimizin korunması, kaybolmaya yüz tutmuş geleneklerimizin yaşatılması anlamında binlerce insanımıza kurs veriyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından işaret dili öğrencileri eşliğinde müzik performansı sergilendi. Açılış sonrası sergiyi gezen protokol üyeleri, kursiyerler tarafından hazırlanan eserleri inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı eserlerin sergilendiği etkinlik, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında hafta boyunca Karabük Halk Eğitimi Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin