Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2023 16:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te tefecilik operasyonunda 4 tutuklama

Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince Yenice ilçesinde 9 ayrı adrese yapılan ‘Tefecilik’ operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı, 3’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin mali suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği ekipleri 3 gün önce 9 ayrı adrese eş zamanlı şafak vakti operasyon yaptı. KOM ve İstihbarat ekiplerince 8 ekip 20 personelle tefecilik suçunu işledikleri tespit edilen şahısların evlerine eş zamanlı dron destekli düzenlenen operasyonla Y.D., S.K., K.B., U.B., D.D., H.S. ve R.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında ekiplerce bir adet namlu kısmı kesilmiş av tüfeği, bir adet tabanca, 111 gram esrar maddesi ile çok sayıda çek, senet ve ödeme planlarını içeren belgeler ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan 7 şüpheli emniyette süren sorgularının ardından Yenice Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıkça ifadeleri alınan 7 kişi tefecilik suçunu gerçekleştirdikleri tespiti üzerine tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen Y.D., S.K., K.B. ve H.S. tutuklanarak, Karabük T Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edilirken, U.B., D.D. ve R.D. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunlu minik ressam dünya birincisi oldu

Samsun’un İlkadım İlkokulu 3. öğrencisi Saliha Zeren Üsen, "36. Memleketler arası Çocuk Fotoğrafları Yarışması"nda dünya birincisi oldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ve bir sanat merkezi iş birliğiyle düzenlenen yarışa 27 ülkeden 4 bin 100 eser katıldı. Müsabakada Saliha Zeren Üsen’in hayal gücü ve sanat sevgisiyle hazırladığı eser, heyet üyeleri tarafından büyük beğeni topladı. Üsen, müsabakada birincilik mükafatına layık görüldü.
Okul Müdürü Aydın Peker, Millî Eğitim Bakanlığı’nın yürürlüğe koyduğu Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında okullarında oluşturulan açık hava sınıfı ve ömür marifetleri atölyesinin, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak için kıymetli bir fırsat sunduğunu belirtti. Peker, "Öğrencilerimizin gerek akademik gerek ömür marifetlerini geliştirmelerine dayanak oluyoruz" dedi.
Peker, bu büyük başarıda emeği geçen başta sınıf öğretmeni olmak üzere, Üsen’in ailesine teşekkür ederek, "Öğrencimiz Saliha Zeren Üsen’i yürekten kutluyoruz" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.