Karabük’ün Eflani ilçesinin tamamında, şehir merkezi ve diğer ilçelerde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde kar yağışının devam ettiği belirtilerek, Eflani ilçesinin tamamında, merkez, Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Yenice ilçelerinde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi. Açıklamada, “İlimizde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Eflani ilçesinin tamamında, Karabük ve diğer ilçelerde ise 25 Kasım Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” denildi.


84
Karabük’te taşımalı eğitime kar tatili
7
Tosya Belediyesi’nden Amasya’ya kültür turu
Tosya Belediyesi tarafından düzenlenen tur kapsamında, 100 kişilik kafile Amasya’nın tarihi mekanlarını ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu.
Tosya Belediyesi’nin kültür turları kapsamında ilk Amasya gezisi gerçekleştirildi. Kadınlardan oluşan 100 kişilik ilk kafile Amasya’ya ücretsiz olarak kültürel zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Amasya’yı gezdi. Şehrin önemli noktalarını ziyaret ederek keyifli ve dolu dolu bir gün geçirdi.

