Karabük’ün Eflani ilçesinin tamamında, şehir merkezi ve diğer ilçelerde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde kar yağışının devam ettiği belirtilerek, Eflani ilçesinin tamamında, merkez, Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Yenice ilçelerinde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi. Açıklamada, “İlimizde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Eflani ilçesinin tamamında, Karabük ve diğer ilçelerde ise 25 Kasım Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir” denildi.


Karabük’te taşımalı eğitime kar tatili
Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

