Karabük'te Tarım Müdürlüğü Personeline Farkındalık Eğitimi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
232323
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Mart, 2025 13:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Tarım Müdürlüğü Personeline Farkındalık Eğitimi

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkilileri tarafından “Afet Farkındalık Eğitimi ve Yangın Farkındalık Eğitimi” konulu  eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Müdürlük personelinin katılımıyla düzenlenen eğitimde, olası afet durumlarında alınması gereken tedbirler, yangın öncesi ve sonrası yapılması gerekenler ile acil durum müdahaleleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

AFAD yetkilileri, afetlere karşı bilinçli olmanın ve doğru müdahale yöntemlerini öğrenmenin önemine dikkat çekerek, katılımcılara temel afet bilinci konusunda uygulamalı bilgiler sundu. Katılımcılar, eğitim sayesinde afet ve yangınlarla mücadelede daha bilinçli hale geldiklerini belirterek, AFAD yetkililerine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin