Mustafa Akgün tarafından
22 Mayıs, 2025 10:18 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Tapu ve Kadastro Teşkilatının 178. Yılı Kutlandı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük'te kutlama programı düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Karabük Kadastro Müdürü Celalettin Bilgin, Karabük Tapu Müdürü Vildan Şendemir Asrın ve kurum personeli, Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, teşkilatın tarihi, yürütülen çalışmalar ve Karabük’te sunulan hizmetlere ilişkin bilgiler paylaşıldı. Kadastro Müdürü Bilgin ile Tapu Müdürü Asrın, kurumun işleyişi hakkında Vali Yavuz’a detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Vali Mustafa Yavuz, Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın vatandaşlara doğrudan hizmet sunan köklü ve stratejik bir kurum olduğunu vurguladı. Tüm çalışanların kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yavuz, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karda mahsur kalan cenaze aracı için seferber oldular

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesini taşıyan cenaze aracı kar sebebiyle mahsur kaldı. Belediye ekipleri ve vatandaşlar aracı kurtarmak için seferber oldu.
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Göçkün köyünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden vatandaşın cenazesini taşıyan İnebolu Belediyesi’ne ait cenaze aracı kar sebebiyle yolda mahsur kaldı. Cenazeyi köye ulaştırmak için seferber olan vatandaşlar ve belediye ekipleri, traktör yardımıyla aracı mahsur kaldığı alandan kurtardı.
Aracın köye ulaştırılmasının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Salim Kafa’nın cenazesi toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin