Karabük'te Sportif Yetenek Taraması Meyvelerini Verdi - Karabük Haber Postası
67a5bda5e707d
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
07 Şubat, 2025 11:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Sportif Yetenek Taraması Meyvelerini Verdi

Karabük’te Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında 2023-2024 yılları arasında branşlara yönlendirilen sporcular, ulusal düzeyde elde ettikleri başarılarla göz doldurdu.

Programın meyvelerini vermeye başladığını gösteren bu başarılar, sporcuların ve antrenörlerinin özverili çalışmalarının bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

KONYA VE FETHİYE DUATLONLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Konya’da düzenlenen Duatlon’da Atletizm branşında yarışan sporculardan Poyraz Gürgen Türkiye ikincisi, Deniz Özdemir Türkiye üçüncüsü, Buğlem Duru Yıldız Türkiye ikincisi ve Yiğit Ömer Yılman Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Fethiye’deki Duatlon’da ise Atletizm branşında yarışan Mustafa Sarıoğlu Türkiye ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

KARATE KYOKUSHİN BRANŞINDA DA BAŞARI

Karate Kyokushin branşında yarışan Semiha İnci Yavuz, +40 kg açık sıklet kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir derece elde etti.

BAŞARILAR TÖRENLE KUTLANDI

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende sporcuların başarıları kutlandı. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim ile sporcu velileri katıldı.

İl Müdürü Coşkun Güven, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, programın Türk sporuna katkılarının artarak devam edeceğini vurguladı.

ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR

Atletizm Antrenörü Serdar Akad, Karate Antrenörü Onurcan İstenci ve Cimnastik Antrenörü Ahmet Ceylan, sporcuların disiplinli çalışmaları sayesinde bu başarıların elde edildiğini belirterek mutluluklarını dile getirdiler.

Tören sonunda başarılı sporculara yetenek taraması malzemeleri hediye edilerek destek sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin