Karabük'te Sportif Yetenek Taraması Meyvelerini Verdi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
67a5bda5e707d
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
07 Şubat, 2025 11:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Sportif Yetenek Taraması Meyvelerini Verdi

Karabük’te Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında 2023-2024 yılları arasında branşlara yönlendirilen sporcular, ulusal düzeyde elde ettikleri başarılarla göz doldurdu.

Programın meyvelerini vermeye başladığını gösteren bu başarılar, sporcuların ve antrenörlerinin özverili çalışmalarının bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

KONYA VE FETHİYE DUATLONLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Konya’da düzenlenen Duatlon’da Atletizm branşında yarışan sporculardan Poyraz Gürgen Türkiye ikincisi, Deniz Özdemir Türkiye üçüncüsü, Buğlem Duru Yıldız Türkiye ikincisi ve Yiğit Ömer Yılman Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Fethiye’deki Duatlon’da ise Atletizm branşında yarışan Mustafa Sarıoğlu Türkiye ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

KARATE KYOKUSHİN BRANŞINDA DA BAŞARI

Karate Kyokushin branşında yarışan Semiha İnci Yavuz, +40 kg açık sıklet kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir derece elde etti.

BAŞARILAR TÖRENLE KUTLANDI

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende sporcuların başarıları kutlandı. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim ile sporcu velileri katıldı.

İl Müdürü Coşkun Güven, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, programın Türk sporuna katkılarının artarak devam edeceğini vurguladı.

ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR

Atletizm Antrenörü Serdar Akad, Karate Antrenörü Onurcan İstenci ve Cimnastik Antrenörü Ahmet Ceylan, sporcuların disiplinli çalışmaları sayesinde bu başarıların elde edildiğini belirterek mutluluklarını dile getirdiler.

Tören sonunda başarılı sporculara yetenek taraması malzemeleri hediye edilerek destek sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin