blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
24 Eylül, 2025 12:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Spor Dalı Eğitimi Projesi Toplantısı Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yürütülen "Spor Dalı Eğitimi" projesinin 2025-2026 eğitim öğretim yılı hazırlıkları için bilgilendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, Karabük merkezdeki ilkokul müdürleri ve müdür yardımcılarının katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi. Programa, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim de katılarak proje hakkında katılımcıları detaylı şekilde bilgilendirdi.

Şube Müdürü Sevim, yeni eğitim-öğretim döneminde uygulanacak faaliyetler ve süreçler hakkında sunum yaptı. Toplantıda, öğrencilerin çeşitli spor branşlarına yönlendirilmesi, sporu sevdirerek benimsetmek ve okul-spor kurumları arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı ve değerlendirildi. Yapılan görüşmelerde, projenin çocukların erken yaşta spora başlamasında, yeteneklerinin keşfedilmesinde ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarında önemli bir rol oynayacağı vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polisi görünce kaçan motosikletli, kaza yapınca yakalandı

Bartın’da polisi görünce kaçmaya başlayan motosiklet şoförü kaza yaptı. Yaralanan şoförün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye Bartın Köyortası Mahallesi’nde 2-3 motosikletin gürültü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis takımı yönlendirildi. Polis otosunu gören motosikletli gençler, kaçmaya başladı. 17 yaşındaki H.C.Ç. yönetimindeki 67 ADS 330 plakalı motosiklet, 176. Cadde üzerinde devrildi. Yaralanan gencin yardımına ise polisler yetişti. Şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımının birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücü H.C.Ç’nin ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, kaza yapan arkadaşına yardım etmek için duran ve ismi öğrenilemeyen 74 ABS 531 plakalı motosikletin şoförünün de ehliyeti olmadığı ve yasal hududun üzerinde alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülerden H.C.Ç hakkında isimli süreç başlatılırken, başkasına ise para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin