Reklam
Reklam
karabukte sis etkili oluyor dJkFfeZu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te sis etkili oluyor

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren kentin birçok noktasında sis tesirli oluyor.

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren tesirli olan ağır sis nedeniyle görüş uzaklığı 5 metreye kadar düşerken, birçok bina ve yapı neredeyse büsbütün görünmez hale geldi.

Sabah saatlerinde Karabük’ün çeşitli bölgelerinde apansız ağırlaşan sis, bilhassa kent merkezinde ve yüksek kısımlarda tesirini gösterdi. Görüş arasının yer yer 5 metreye kadar düştüğü bölgelerde, araç şoförlerinin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Beşbinevler-Safranbolu ortasında bulunan Kanyon Köprü’de tesirli olan sis ise görsel şölen oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu 5 aracli zincirleme kaza 5 yarali dz3wErMl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu 5 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı

Kastamonu’da 2 otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, Doğu Çevreyolu Taşköprü kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan E.M.M. (27), N.Ç. (47), İ.Ç. (21) Ü.Ö. (33), H.K.Ö. (6) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin