Karabük’te sabah saatlerinden itibaren kentin birçok noktasında sis tesirli oluyor.
Karabük’te sabah saatlerinden itibaren tesirli olan ağır sis nedeniyle görüş uzaklığı 5 metreye kadar düşerken, birçok bina ve yapı neredeyse büsbütün görünmez hale geldi.
Sabah saatlerinde Karabük’ün çeşitli bölgelerinde apansız ağırlaşan sis, bilhassa kent merkezinde ve yüksek kısımlarda tesirini gösterdi. Görüş arasının yer yer 5 metreye kadar düştüğü bölgelerde, araç şoförlerinin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
Beşbinevler-Safranbolu ortasında bulunan Kanyon Köprü’de tesirli olan sis ise görsel şölen oluşturdu.


Karabük’te sis etkili oluyor
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

