Karabük’te sabah saatlerinden itibaren kentin birçok noktasında sis tesirli oluyor.
Karabük’te sabah saatlerinden itibaren tesirli olan ağır sis nedeniyle görüş uzaklığı 5 metreye kadar düşerken, birçok bina ve yapı neredeyse büsbütün görünmez hale geldi.
Sabah saatlerinde Karabük’ün çeşitli bölgelerinde apansız ağırlaşan sis, bilhassa kent merkezinde ve yüksek kısımlarda tesirini gösterdi. Görüş arasının yer yer 5 metreye kadar düştüğü bölgelerde, araç şoförlerinin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
Beşbinevler-Safranbolu ortasında bulunan Kanyon Köprü’de tesirli olan sis ise görsel şölen oluşturdu.


Karabük’te sis etkili oluyor
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı
Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.
Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.
Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

