Reklam
Reklam

Karabük’te seyir halindeki kamyonun lastikleri alev aldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ekim, 2023 15:41 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te seyir halindeki hafriyat kamyonunun lastikleri alev aldı. Çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Olay sabah saatlerinde Karabük – Eskipazar karayolu Organize sanayi kavşağında meydana geldi. Sürücü S.K. idaresindeki 67 NY 151 plakalı Mercedes marka harfiyat kamyonuna bağlı 67 NA 429 plakalı romörkün arka sağ lastikleri alev aldı.

AW061213 01 jpg

Dumanların yükseldiğini gören sürücü aracını güvenlik şeridine çektikten sonra yoldan geçen sürücülerin de yardımı ile alevlere yangın tüpü ile müdahale etti. Bu sırada olay yerine yakın Özel İdaresine ait su tankerinin de müdahale ettiği alevlere olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak kısa sürede söndürülürken çıkan yangın sonucunda maddi hasar oluştu. (İHA)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin