Karabük’te sel felaketi: Yollar göle döndü, araçlar sulara gömüldü, mahsur kalan vatandaşlar botlarla kurtarılıyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sel felaketi: Yollar göle döndü, araçlar sulara gömüldü, mahsur kalan vatandaşlar botlarla kurtarılıyor

Karabük’te etkili olan sağanak sonrası yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.
Karabük’te akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. 100. Yıl Mahallesi’nde ektili olan sağanak sonrası iş yerlerini su bastı, park halindeki çok sayıda araç suya gömüldü. Kent merkezinde birçok noktada su baskını yaşandı. Bölgeye belediye ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sular altında kalan Karabük-Safranbolu yolunda da sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Metrekareye 45 kilogram yağış düştüğü ve şu ana kadar 110 su bakını ihbarı yapıldığı öğrenildi. Ekiplerin bölgede çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin