blank
Mustafa Akgün tarafından
12 Mayıs, 2025 16:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Karabük’te şehit anneleri yemekte buluştu

Karabük’te şehit anneleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Anneler Günü nedeniyle Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe; Vali Mustafa Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz, Karabük Milletvekili Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın eşi Derya Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökçek’in eşi Fatma Gökçek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse’nin eşi Leyla Hasan Köse, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve eşi Nurhan Bilgiç ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay katıldı.

Annelerle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Esra Şahin, burada yaptığı konuşmada, şehitlerin emaneti annelerin her zaman başlarının üstünde yeri olduğunu söyledi.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Şahin, şehit annelerinin her zaman yanlarında olduklarını ve emirlerinde bulunduklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Alaplı Kent Konseyi’nden Alaplı Belediyespor’a moral kahvaltısı

Alaplı Kent Kurulu tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Harika Amatör Ligi’nde çaba eden Alaplı Belediye Spor, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak ve moral-motivasyon sağlamak hedefiyle futbolcularla bir ortaya geldi.
Sarı-mavili grup, Ortacı köy Spor ile oynayacağı birinci maç öncesi düzenlenen tertipte buluştu. Kadronun tam takım katıldığı programa; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztürk, Jandarma Kumandanı İbrahim Kuzgun, siyasi parti ilçe liderleri, STK temsilcileri, dernek başkanları, Kulüp Başkanı Hüseyin Oğuz, Teknik Yönetici Emrah Toraman ve amatör spora takviye veren iş insanları katıldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda, yeni dönem gayeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu ve futbolculara moral aşılandı. Alaplı Belediye Spor idaresi, bu tıp tertiplerin kulüp içindeki dayanışmayı artırdığını belirterek spor topluluğunun kenetlenmesinin kıymetine dikkat çekti.
Programda konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, takımın dönem öncesi moral depoladığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde Alaplı Belediye Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi. Kaymakam Selçuk Köksal ise yaptığı konuşmada, "2025 döneminde da Alaplı Belediye Spor’un başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum. İtimat ve huzur ortamında, olaysız ve centilmence bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberlik kahvaltısı için Kent Konseyi’ne, idaresine ve Lider Yasin Ören’e teşekkür ediyorum" tabirlerini kullandı.
Program sonunda, Alaplı Belediye Spor’a dayanak veren isimlere Kaymakam Selçuk Köksal ve Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin