Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karabük Gençlik Merkezi “Şehirler ve Kültürler” projesine başladı
Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karabük Gençlik Merkezi “Şehirler ve Kültürler yörelerimiz” projesine başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin tarihi ve kültürel yönden çevre iller ile kendi il ve ilçelerini yakından tanıması, akranları ile tanışması ve gençler ile diyaloğun arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla başlatılan ’Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz’ adlı proje kapsamında Karabük’teki çalışmalara başlandı. Proje kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından ilk gezi 44 öğrencinin katılımıyla Amasya gerçekleştirildi. Gençler gezide Amasya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görme fırsatını yakaladı. ikinci gezi ise Bolu iline düzenledi. Proje kapsamında Kastamonu,Ankara,Sinop illerine Toplam 504 katıldı. Öğrenciler gezilerde, illeri kültürel ve doğal güzelliklerini görüp, inceleme yapma fırsatı yakaladı.


0
Karabük’te Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz Projesine Başlandı
0
İŞKUR’dan KPSS şartsız personel alımı
İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde KPSS şartı olmadan güvenlik ve temizlik personeli alımı yapılacağı duyuruldu.
Kadrolar:
🔹 722 güvenlik görevlisi
🔹 461 silahsız özel güvenlik görevlisi
🔹 106 silahlı özel güvenlik görevlisi
🔹 3.690 temizlik görevlisi
🔹 359 beden işçisi (temizlik)
🔹 17 hastane temizlik görevlisi
Başvuru şartları arasında T.C. vatandaşı olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak ve görevi yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak yer alıyor.

