Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
66f27c7fdbf6b jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Eylül, 2024 11:47 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Sarı Kod Uyarısı: Motorlu Sürücüler Dikkat

Karabük’te  sonbaharın gelmesiyle etkili olan yağmurlar, yol koşullarını olumsuz etkileyerek özellikle motosiklet sürücüleri için kaygan bir zemin oluşturdu. Meteoroloji, bölgedeki yağışların devam edeceğini bildirerek sürücüler için sarı kod uyarısında bulundu.

Motosiklet sürücüleri, bu zorlu hava koşullarında hız yapmaktan kaçınmalı ve ani manevralardan uzak durmalıdır. Kaygan yollar, düşme ve kaza riskini artırıyor; bu nedenle dikkatli ve temkinli olmak hayati önem taşıyor.

Aynı zamanda, yağmurlu havalarda yemek siparişi veren vatandaşların da dikkatli olması gerekiyor. Motosikletle sipariş teslimatı yapan kuryeler, zorlaşan yol koşulları sebebiyle tehlikelerle karşı karşıya kalmakta.

Karabük’teki sürücülerin, bu koşullar altında daha duyarlı davranarak hem kendi hem de diğer yol kullanıcılarının güvenliğini sağlamaları büyük önem taşıyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin