blank
Berkay Doğan tarafından
23 Mart, 2025 12:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Salon Puta Geleneksel Okçuluk İl Elemeleri Yapıldı

Karabük’te düzenlenen Salon Puta Geleneksel Okçuluk Yarışması İl Elemeleri, büyükler, gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde toplam 54 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda yapıldı.
Müsabakalara Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan da katılarak sporculara başarılar diledi. İl elemelerinde başarılı olan sporcular, bölge elemelerinde Karabük’ü temsil etme hakkı kazandı.
Organizasyon, geleneksel okçuluğa olan ilginin artmasına katkı sağlarken, sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu heyecan dolu anlara sahne oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin