Karabük'te Sahte Alkol Operasyonu - Karabük Haber Postası
679b2598e48c8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2025 10:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Sahte Alkol Operasyonu

Karabük’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda onlarca litre sahte alkol ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir şahsın ikametine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada el yapımı 10 litre etil alkol, 10.5 litre votka, 15.9 litre viski, 6 litre rakı ve 27 adet aroma verici kit ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim10
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 14:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük’te “Söz Gençlikte” programına telefonla bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın katılımıyla AK Parti Karabük İl Başkanlığınca düzenlenen “Söz Gençlikte” programına telefon bağlantısıyla katıldı.
Programda Karabüklülere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, KARDEMİR’in kendileri için çok önemli bir merkez olduğunu belirterek, “İnşallah bu merkezden çok isabetli, hayırlı kararların alınacağına inancım tamdır. Ve inanıyorum ki KARDEMİR, ülkemizin ayağa kalkışının en önemli merkezlerinden biridir” ifadelerini kullandı.
KARDEMİR’in Türk sanayisinin önemli bir merkezi olduğunu belirten Erdoğan, “Bundan sonraki süreçte çok büyük desteklerin, çok büyük gücü elinde bulunduracaktır. Bu vesileyle KARDEMİR’de çalışan bütün kardeşlerime de başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin