Karabük’te “Sağlıklı Hayat İçin SAHA’dayız” Projesi Başladı - Karabük Haber Postası
ZXCZXCZXCZX
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Nisan, 2025 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te “Sağlıklı Hayat İçin SAHA’dayız” Projesi Başladı

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, “Koruyan, Geliştiren ve Üreten Sağlık Modeli” çerçevesinde, “Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” vizyonuna uygun olarak yeni bir sağlık projesini kamuoyuyla paylaştı.

Birey ve toplum sağlığını korumak, bilinçlendirmek ve sağlıklı yaşam kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla başlatılan “Sağlıklı Hayat Akademisi (SAHA) Projesi”, “Sağlıklı Hayat İçin SAHA’dayız” sloganıyla hayata geçirildi.

Projenin açılış eğitimi, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak online bir platform üzerinden gerçekleştirildi.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, proje kapsamında Sağlıklı Hayat Merkezi’nde düzenlenecek bilgilendirme ve farkındalık programlarına vatandaşları davet etti. Projeye dair detaylı bilgi almak ve SAHA eğitimlerine katılmak isteyenler, Karabük Sağlıklı Hayat Merkezi’nin resmi Instagram hesabı olan @sagliklihayatmerkezikarabuk üzerinden güncel bilgilere ulaşabilir.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin