Reklam
Reklam
66f3f75778c55 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Eylül, 2024 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Sağlık Hizmetlerine Yönelik İnceleme

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. İsmail Kara ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) 5000 Evler Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında, hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Op. Dr. Kara, yeni atanan doktorlara da görevlerinde başarılar diledi.

Kara, incelemeleri sırasında sağlık hizmetlerinin artırılması için atılması gereken adımları değerlendirdi. Hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmelerde, sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi ve hastaların daha iyi bir hizmet alması için çeşitli önerilerde bulunuldu.

İl sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, “Amacımız, Karabük halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak. Bunun için hastanelerimizin kapasitesini artırmak ve sağlık çalışanlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına gerekli adımları atacağız.” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin