Karabük'te sağanak hayatı felç etti, yollar dere yataklarına döndü - Karabük Haber Postası
66d315304dc39
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2024 21:23 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 31.08.2024 16:06
0
0

Karabük’te sağanak hayatı felç etti, yollar dere yataklarına döndü

Karabük’te akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonrası göle dönen yollarda araçlar mahsur kalırken, alt geçitte meydana gelen su birikintisi nedeniyle trafik ulaşıma çift yönlü kapandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük’te sağanak yağmur etkili oldu. Metrekareye 39 kilogram yağışın düştüğü Safranbolu ilçesinde yollar göle dönerken, sürücüler zor anlar yaşadı. Merkeze 10 kilometre uzaklıkta olan ilçede çok sayıda araç arıza yaparak sular içerisinde kaldı.

Öte yandan, metrekareye 39 kilogram yağışın düştüğü kent merkezinde de yollar dere yataklarına döndü. Hayatı felç eden yağış sonrası alt geçitte meydana gelen su birikintileri nedeniyle trafik ulaşıma kapandı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu bölgede trafik polisleri güvenlik önlemi alırken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

66d20df2ed61b scaled

66d20df8146e5 scaled

66d20dfcb34c4 scaled

Bizi sosyal medyadan takip edin
minikler icin universitede senlik KLWgSXvF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Minikler için üniversitede şenlik

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde küçük çocuklar hem öğrendiler, hem de gönüllerince eğlendiler

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak hedefiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. BARÜ Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı, Çocuğun 100 Dili Kulübü ile Çocuk Gelişimi Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Kutlubey Yerleşkesi İİBF-Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda mini konser ile başlayan programda konuşan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, çocukların bayramını kutladı. Rektör Akkaya, “23 Nisan, dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olma özelliği taşımaktadır. Bu da ülkemizde çocuklara duyulan güvenin ve değerin en önemli göstergesidir. Bugün burada dramadan müziğe sanatın değişik alanlarında çocuklarınız bir dünyayı keşfedecek. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çocuk şenliğine Bartın’daki çeşitli okullardan katılan yüzlerce öğrenci, eğitici atölye ve etkinliklerle yeni deneyimler kazandı. Yüz boyama, dans gösterileri ve meslek tanıtımı faaliyetleri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Şenlik, çocuk konseri ve gölet alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin